Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου)

Ο μητρικός θηλασμός έχει αποδειχθεί ότι έχει πολλαπλά οφέλη υγείας, τόσο για την μητέρα, όσο και για το παιδί. Ωστόσο, ο σύγχρονος τρόπος ζωής της γυναίκας δεν επιτρέπει πάντα το αποκλειστικό θηλασμό του παιδιού. Θηλάζουν άραγε οι ελληνίδες τα παιδιά τους και πόσο; Ποιοι παράγοντες συντελούν στην διακοπή του;

Continue Reading


ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ

Η ολοκλήρωση του θαύματος της ζωής επέρχεται με τον τοκετό, οπότε και μια νέα ζωή είναι πλέον έτοιμη να έρθει στον κόσμο μας. Αποτελεί το τελευταίο στάδιο της εγκυμοσύνης και ο φυσιολογικός τοκετός είναι και η τελευταία, φυσιολογική εξέλιξη μιας εγκυμοσύνης.

Continue Reading


Εξωσωματική γονιμοποίηση - όσα θέλετε να ξέρετε για τη μέθοδο

Από το 1978 που πρωτοχρησιμοποιήθηκε, η εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF, IN VITRO FERTILIZATION) εξελίχθηκε και βελτιώθηκε εντυπωσιακά, δίνοντας σε εκατομμύρια άτεκνα ζευγάρια παγκοσμίως τη δυνατότητα να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους για την απόκτηση απογόνων.

Continue Reading


Συμβουλές για γρήγορο καθάρισμα!!

Η καθαριότητα του σπιτιού είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για την υγεία και την ψυχολογία μας. Υπάρχουν όμως στιγμές που ο χρόνος δεν είναι αρκετός. Μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο, ή όταν φίλοι ειδοποιούν ότι θα μας επισκεφτούν την τελευταία στιγμή δεν πρέπει να πανικοβληθούμε.

Continue Reading